Steun de Stefaantjes!

De Stefaantjes willen graag dat zoveel mogelijk kinderen de kans krijgen om samen muziek te (leren) maken. Daarom houden wij de contributie zo laag mogelijk. Dat kan alleen met de steun van mensen die De Stefaantjes een warm hart toedragen. Bent u zo'n mens? Lees hier hoe u de Stefaantjes kunt steunen!

Word donateur!
Draagt u de muzikale ontwikkeling van kinderen een warm hart toe? Waardeert u De Stefaantjes vanwege de muzikale omlijsting van de intocht van Sinterklaas of de Koningsdag in het Goffertpark? Zijn uw (klein)kinderen lid (geweest) en hebben zij genoten van een leuke tijd bij De Stefaantjes of heeft u zelf goede jeugdherinneringen aan De Stefaantjes?

Wat uw waardering ook is, u kunt hem laten blijken door de stichting financieel te steunen. Als donateur bepaalt u zelf de hoogte en de frequentie van het bedrag. Er is geen minimumbedrag; wij zijn blij met elke bijdrage!

Wilt u donateur worden? Laat dit graag weten aan onze penningmeester, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. De penningmeester neemt contact met u op om te overleggen over de gewenste vorm van uw donateurschap en de hoogte en frequentie van het bedrag. Wij nemen u tevens op in ons donateursbestand en zullen u op de hoogte houden van onze jaarlijkse concerten en andere belangrijke ontwikkelingen.

De IBAN is: NL35 INGB 0007 611 853, ten name van Stichting Jeugddrumfanfare De Stefaantjes.

Wilt u liever eenmalig een financiële bijdrage geven? Daar zijn wij ook heel blij mee!

Namens alle Stefaantjes: alvast hartelijk dank!

Word vrijwilliger!
Behalve financiële steun heeft onze club ook altijd mensen nodig die willen helpen bij allerlei praktische zaken. Alleen met de inzet van vrijwilligers is het mogelijk om de kinderen deze muzikale ervaring te bieden tegen zulke lage kosten.

De Stefaantjes bieden verschillende vrijwilligersuitdagingen, zoals het geven van muziekles (tegen een kleine onkostenvergoeding), het regelen en aankleden van concerten, het organiseren van een kamp, het helpen bij fondsenwervende activiteiten, het meehelpen bij de Sinterklaasintocht, het verzorgen van de wekelijkse koffie- en limonadepauze op zaterdagochtend, het beheren van de muziekstukken, het beheer van de materialen (instrumenten, uniformen, etc), het fotograferen van evenementen, het organiseren van een uitje, het beheren van de website, ... etc.

Veelal zijn de vrijwilligers zelf oud-Stefaan of ouders van de huidige Stefaantjes, maar dit is zeker geen verplichting! Lijkt het u leuk om u in te zetten voor een gezellige en idealistisch ingestelde club, dè kweekvijver voor Nijmeegs muziektalent, laat dit dan graag weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuw: Sponsorkliks!

De Stefaantjes zijn aangemeld bij Sponsorkliks. Daarmee kan iedereen gratis De Stefaantjes sponsoren. 
Hoe? Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar onze website. Hieronder staat een banner van Sponsorkliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Wehkamp, Hema, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven via Sponsorkliks levert De Stefaantjes commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt. Zou super zijn als iedereen dat wil doen!

SponsorKliks, gratis sponsoren!