Onthulling Nijmeegse Nachtwacht

op zondag, 07 april 2019.

En poffertjes van De Bakfiets

Onthulling Nijmeegse Nachtwacht

Wat een leuke middag! Zondag 7 april mochten de Stefaantjes optreden bij de onthulling van de Nijmeegse Nachtwacht!

Deze Nachtwacht is gemaakt door Sven Hoekstra. Erop staan 25 prominente Nijmegenaren én (o.a.) De Stefaantjes!

Na een kleine optocht liepen de Stefaantjes spelend de Stevenskerk binnen, waar het publiek aangenaam verrast werd.

Aansluitend onthulde burgemeester Bruls het drieluik in de kerk. De Stefaantjes kregen intussen spontaan poffertjes aangeboden door poffertjesbakker 'De Bakfiets' op de Markt. Heerlijk!

Blokfluitlessen

op dinsdag, 04 december 2018.

Leer blokfluit spelen bij de Stefaantjes!

Blokfluitlessen

Na de kerstvakantie start op de zaterdagochtend een blokfluitgroepje bij de Stefaantjes, bedoeld voor kinderen die hun eerste muzikale stappen willen zetten op een instrument. Je maakt samen muziek, leert je eerste noten en leert hoe je goed met een instrument omgaat.

Deze blokfluitlessen zijn natuurlijk bijzonder geschikt voor alle kinderen die al AMV hebben gedaan bij de Stefaantjes. En ook voor alle andere kinderen vanaf groep 3 die graag willen kennismaken met muziek.

Winterconcert van de Stefaantjes

op zondag, 23 december 2018.

Samen met klas 3 van Vrijeschool de Meander (Muziek in de Klas - project)

Winterconcert van de Stefaantjes

Op zondagmiddag 23 december sluiten Jeugddrumfanfare de Stefaantjes en klas 3 van Vrijeschool de Meander het project ‘Muziek in de klas’ op bijzondere wijze af. Samen geven zij een winters concert en laten zij zien hoe leuk het is om samen muziek te maken. Iedereen is van harte uitgenodigd.

Tijdens het winterconcert kunt u ook genieten van de kinderen van de cursus Algemene Muzikale Vorming (AMV) van de Stefaantejs, zij laten horen hoe zij hebben kennis gemaakt met zang en ritmiek. De kinderen van klas 3 van de Meander geven hun eerste concert en De Stefaantjes laten natuurlijk ook van zich horen tijdens dit winterconcert.

Het concert begint om 15.00uur in de aula van Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen (SSGN, IJsbeerstraat 12). De toegang is gratis.

Sponsor De Stefaantjes nu gratis!

op donderdag, 25 januari 2018.

Sponsorkliks

De Stefaantjes zijn aangemeld bij Sponsorkliks. Daarmee kan iedereen gratis De Stefaantjes sponsoren. 
Hoe? Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar onze website. Hieronder staat een banner van Sponsorkliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Wehkamp, Hema, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven via Sponsorkliks levert De Stefaantjes commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt. Zou super zijn als iedereen dat wil doen!

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Opbrengst statiegeldactie bekend

op zaterdag, 08 september 2018.

Dank aan de Coop en alle klanten

Opbrengst statiegeldactie bekend

Drie maanden lang konden de klanten van Coop Wieleman aan de Steenbokstraat in Nijmegen hun statiegeld doneren aan de Stefaantjes. Dat hebben ze in grote getale gedaan!

De Stefaantjes ontvangen €906 ! Een fantastisch bedrag.

Allemaal heel hartelijk dank!