22
februari
2014

Algemene Muzikale Vorming

Algemene Muzikale Vorming

Vanaf 22 maart gaan er weer nieuwe cursussen Algemene Muzikale Vorming van start! De ideale manier om uw kind (tussen de 5 en 7 jaar) op een leuke manier kennis te laten maken met de basisbeginselen van muziek. De cursussen worden gegeven aan de Berg en Dalseweg 295, waar ook het orkest en de tamboers van Jeugddrumfanfare de Stefaantjes repeteren. Een ideale plek dus om verschillende instrumenten te leren kennen en alvast een kijkje te nemen bij de ‘grote’ kinderen die samen muziek maken. Voor meer informatie en/of aanmelding, kijk onder het kopje AMV of neem contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Er zijn al een aantal aanmeldingen binnen, dus schrijf uw kind snel in als u verzekerd wilt zijn van een plekje!

Social Bookmarks

27
januari
2014

Concert met de Notenkrakers

Concert met de Notenkrakers

Afgelopen zaterdag 18 januari hebben de Stefaantjes een koffieconcert verzorgd samen met jeugdorkest “de Notenkrakers” uit Lent. Moderne popnummers werden afgewisseld met klassieke nummers vol solopartijen. Adele, Pirates of the Carribean, Tango d’Amore, The Young genius, ze waren allen van de partij. Een bijzondere samenwerking die ons allen goed is bevallen. In de planning staat een verdere samenwerking op muzikaal gebied, dus wie weet wat de toekomst ons zal brengen!

09
januari
2014

Winterconcert

Winterconcert

Op zaterdag 21 december hebben de Stefaantjes hun Winterconcert gehouden. Een spetterend concert met thema 'oud en nieuw' waarin ook de instructeurs en het AMV zich van hun beste kant hebben laten zien. Voor Joosje was dit haar allereerste concert, goed gedaan! Helaas hebben we ook afscheid genomen van Hilde en Peter, bedankt voor jullie inzet bij de Stefaantjes.

24
november
2013

Muzikaal begin van "de Oversteek"

Muzikaal begin van

Ter ere van de opening van de nieuwe stadsbrug "De Oversteek" stonden zaterdag 23 november maar liefst 18 Nijmeegse muziekverenigingen tezamen op een podium, WAUW. En dan hier en daar zo'n mooi blauw Stefanen-uniform ertussen. Een hele beleving voor de kinderen om tussen al die volwassen muzikanten te staan en vooral ook om voor zoveel publiek te spelen. Op het scherm naast het podium kwamen we regelmatig heel mooi in beeld. 

 

20
november
2013

De Stefaantjes op de voorpagina van 'De Brug Nijmegen'

De Stefaantjes op de voorpagina van 'De Brug Nijmegen'

De Stefaantjes staan op de voorpagina van 'De Brug Nijmegen'. Een mooi artikel over het gelegenheidsorkest voor de opening van de nieuwe stadsbrug.

Social Bookmarks

logo_Stefaantjes1_DEFINITIEF

Agenda

Steun ons financieel en word donateur!

Lees hier meer over hoe u donateur kunt worden.

Donateur worden

Interview

Hier kun je een interview lezen met een lid of medewerker van de Stefaantjes.

Deze keer een interview met Loes Hooghof.

Klik hier om het interview met Loes te lezen.

Loes Hooghof

Kijk hier voor alle oude interviews

Wie zijn er online

We hebben 2 gasten online