04
oktober
2014

Uitstapje Irrland

Uitstapje Irrland

Een heel belangrijk onderdeel van de Stefaantjes is het ondernemen van leuke activiteiten met elkaar. Zaterdag 4 oktober zijn we met een hele grote groep richting Irrland in Duitsland gereden. Daar hebben alle leerlingen, orkestleden, tamboers en stiekem ook de medewerkers zich hartstikke goed vermaakt. Er zijn skelterraces gehouden en huizenhoge Lego bouwwerken gemaakt. Bijna alle kinderen durfden van de hoge glijbanen en ook het maïs zwembad was weer populair. En dit alles met een heerlijk zonnetje en een strakblauwe lucht. Wat wil je nog meer?

 

06
september
2014

Vijverconcert OBG

Vijverconcert OBG

De Stefaantjes hebben vanmiddag een mooi optreden neergezet tijdens het vijverconcert van het Oud Burgeren Gasthuis. En dat zo vlak na de vakantie! De kinderen hebben een stukje door de wijk gemarcheerd en daarna een aantal nummers op het podium gespeeld. Even leek een regenbui de pret te bederven, maar de regen maakte al snel plaats voor een lekker zonnetje. Dit zorgde er voor dat steeds meer publiek aanschoof om te komen luisteren. Noah en Seline liepen voor het eerst mee met vaandel. Goed gedaan hoor!

07
juli
2014

Jaarconcert 2014

Jaarconcert 2014

Zaterdagavond 5 juli hebben we kunnen genieten van een zeer geslaagd jaarconcert in de mooie theaterzaal van de SSgN. Obelix, Lucky Luke en Wiske waren ook van de partij. Alle kinderen waren in het oranje gekleed om het Nederlands elftal aan te moedigen. Het was goed te horen dat zij hard gerepeteerd hadden. Zelfs het moeilijke nummer ‘De Efteling’ ging super goed!

De kinderen van AMV hebben laten horen wat zij de afgelopen tijd allemaal geleerd hebben. Het hele publiek werd blij toen zij ook nog samen met het orkest het nummer ‘Happy’ speelden. Tijdens het nummer ‘Ratatouille’ mochten de slagwerk leerlingen meespelen. Stoer hoor! En wat klonk het goed.

Helaas hebben we afscheid moeten nemen van twee van onze orkestleden. Juen en Bram, bedankt voor jullie inzet!

Fijne vakantie iedereen!

02
juni
2014

Nijmeegs Muziekfestival

Nijmeegs Muziekfestival

Ook op het jaarlijkse Nijmeegs Muziekfestival waren de Stefaantjes weer van de partij. Dit keer mochten zij een concert geven op het spiksplinternieuwe plein 1944. De kinderen uit het orkest maakten indruk met onder andere ‘Skyfall’ en ‘Roar’ en de tamboers hebben zich ook van hun beste kant laten zien. Dit was ook wel te merken aan de hoeveelheid winkelende mensen die toch even stil bleven staan om naar de Stefaantjes te luisteren.

 

02
mei
2014

Concertreis in Wissel

Concertreis in Wissel

Van 28 april tot 2 mei verbleef de uittrekgroep van de Stefaantjes in het Kulturhaus in Wissel. Dit was een zeer muzikale, actieve, gezellige en vermoeiende week met als thema 'strips'. Elke dag stond er een repetitie op het programma en de kinderen hebben ook hard gewerkt aan een aantal nieuwe nummers. Zij hebben twee keer opgetreden, in Kernwasser Wunderland en op de bloemenmarkt in Kalkar. Beide keren was er veel publiek en werd er hard geapplaudisseerd. Tussen de repetities en optredens door zijn er een heleboel stripboeken gelezen en ook een heleboel spelletjes gespeeld. De vijf spelgroepen moesten het tegen elkaar opnemen tijdens levend stratego en  een spannende zevenkamp. De kinderen bleken ook goede detectives, want ze hebben zelfs de moordenaar van Lambik ontmaskerd. Het hoogtepunt van de midweek was de grappige bonte avond waarbij vele leuke toneelstukjes, imitaties en ontgroeningen de revue passeerden.

logo_Stefaantjes1_DEFINITIEF

Agenda

Steun ons financieel en word donateur!

Lees hier meer over hoe u donateur kunt worden.

Donateur worden

Interview

Hier kun je een interview lezen met een lid of medewerker van de Stefaantjes.

Deze keer een interview met Laura van Duijnhoven.

Klik hier om het interview met Laura te lezen.

Interview Laura

Kijk hier voor alle oude interviews

Wie zijn er online

We hebben 4 gasten online